Säännöt

Kilpailun säännöt ja eteneminen

Päivänsäde-ehdokkaiden kuvaukset starttaavat 1.10.2017. Kilpailu on avoin kaikille 0-7 -vuotiaille taaperoille. Ikähaarukkaan sopimisen lisäksi ainoa vaatimus osallistumiseen on iloinen ja rohkea mieli, sillä Päivänsäde on tehty vilpittömästä ja persoonallisesta asenteesta! Ehdokkaat ikuistetaan valokuvastudiolla Karhulassa ja Haminassa 1.10. - 24.11.2017 välisenä aikana. Kilpailukuvauksen hinta on 95 euroa. Hinta sisältää kisaan osallistumisen lisäksi koevedokset, kuvien arkistoinnin, kuvan nettiformaatissa sekä 3 kpl 14x18 cm kokoista kuvaa pahvipohjukkeissa muistoksi kilpailuun osallistumisesta. Lisätietoja kilpailusta, sekä ajanvarauksen oman Päivänsäde-ehdokkaan kuvauttamiseen saa Sofia Virtaselta numerosta 040 552 9885.

Esiraati suorittaa karsinnan, jossa kaikista ehdokkaista valitaan finaaliin 20 sädehtivintä tapausta. Finalistien kuvat julkaistaan  Foto PR valokuvausliikkeen näyteikkunassa Kotkassa sekä Facebookissa Päivänsäde-sivuilla. Omaa suosikkiaan voi äänestää joulukuun aikana Facebookissa tykkäämällä kuvasta tai käymällä äänestyspisteessä äänestämässä. Äänestyspaikkoina toimii Studio Loiste, Sisustus Laventeli, Foto PR, Lastentarvikekirppis Kuperkeikka, Lasten Vaatekaappi, Vadelmatarha ja Kukkakauppa Linnea. (Liikkeiden nettisivuilta kannattaa tarkistaa aukioloajat ja osoitteet).

Tuomaristo valitsee voittajan, vuoden 2017 Päivänsäteen ja yleisöääneystys valitsee 2 voittajaa. Voittajien vanhemmille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Vuoden 2017 Päivänsäteen etunimi julkaistaan Kaakon Päivänsäde -nettisivulla, sekä Facebookissa Päivänsäteen ja valokuvaaja Sofia Virtasen sivustoilla. Palkintoa ei jaeta juhlallisesti ainoastaan Päivänsäteelle vaan myös omaa suosikkiaan äänestävien kesken arvotaan järisyttävän hieno palkinto!

Taapertaako juuri Sinun kotonasi vahva ehdokas seuraavaksi Päivänsäteeksi?

KILPAILUN JÄRJESTÄVÄT